Feestelijk startsein voor de bouw van ons nieuwe crossdock centrum

Terug naar overzicht

Op 25 oktober 2021 was de feestelijke start van de bouw van ons nieuwe crossdock centrum, aan de Transportweg in Maasdijk. Met een mooie opkomst van circa 60 belanghebbenden zijn we deze middag bijeengekomen om deze bijzondere mijlpaal te vieren en samen te proosten op de bouw van het project. Het was een geslaagde middag!

Na het welkomstwoord van Harald Lourens en Joost Visbeen (DLG) en speeches van Willem van Mierlo (Van Mierlo Bouwprojecten) en wethouder Pieter Varekamp (Gemeente Westland), waarbij mooie woorden zijn gesproken over een stukje historie van het familiebedrijf, de samenwerking en de ontwikkeling van het te bouwen crossdock centrum, is de feestelijke heipaal geslagen. De heren hadden, samen met aandeelhouders Dirk Post en Adrie Visbeen, de eer om dit symbolische startsein te geven. Een memorabel moment voor de families, welke in november 1993op dezelfde plek stonden voor het slaan van de eerste paal van het voormalig Post-Kogeko kantoor. 

Nieuwbouw crossdock centrum

Het bestaande kantoor wordt geïntegreerd in de nieuwbouw van DLG. Op het terrein achter het kantoor wordt een zo groot mogelijke crossdock centrum gerealiseerd, welke bestaat uit circa 6.500 m2 en maar liefst 30 dockshelters telt. Tussen de nieuwbouw en het bestaande kantoor zal een trappenhuis met lift worden gerealiseerd, welke de gebouwen met elkaar verbindt. Naar verwachting wordt het nieuwe crossdock centrum  in het derde kwartaal 2022 opgeleverd.

Betrokken partijen:

Opdrachtgever: DLG Logistics Group
Bouwdirectie: Haaglanden Consultancy
Bouwdirectie & toezicht: Sweco Nederland
Architect: Ibelings van Tilburg Architecten
Aannemer: Van Mierlo Bouwprojecten
Constructeur: SWINN
Adviseur Installaties: Nelissen Ingenieursbureau
W-installateur: Batenburg Installatietechniek
E-installateur: Van Dillen Techniek

Wat kunnen wij voor u doen?

Neem contact op