Nieuwe EPT's voor DLG

Terug naar overzicht

DLG (Daily Logistics Group) heeft opnieuw geïnvesteerd in een compleet nieuwe vloot EPT’s (Elektrische Pallet Trucks). Na het uitschrijven van een tender heeft DLG gekozen voor Prins Maasdijk als totaal leverancier voor de EPT-vloot.


DLG levert een hoge service en kwaliteit aan haar klanten. Alvorens de keuze is gemaakt, is er een periode van testen van verschillende types en merken aan vooraf gegaan. Nadat ook de “total cost of ownership’’ bepaald was heeft DLG gekozen voor de Cesab-pallet trucks van Prins Maasdijk.

Bij DLG speelt duurzaam ondernemen een belangrijke rol. Hiervoor heeft DLG allerlei plannen van de nieuwbouw van een crossdock centrum in Maasdijk tot de juiste keuze van het vervangen van het intern transport materieel.

De duurzaamheid van haar medewerkers staat hoog in het vaandel. Daarvoor zijn de opstappers ook allemaal uitgerust met verstelbare last rekken. Deze zullen bijdragen aan de veiligheid Bij het gebruik van verschillende maten pallets.

Voor de drukke periodes in het hoogseizoen stelt Prins Maasdijk extra machines ter beschikking , waardoor DLG  makkelijk de service en de hoeveelheid geleverde goederen aan haar klanten kan opschalen.

EPT voor DLG