Geconditioneerd transport naar Engeland

Dagelijks vervoeren wij beperkt houdbare goederen zonder de kwaliteit te verliezen. Onze moderne vloot is voorzien van de slimste apparatuur zodat we de temperatuur realtime monitoren.

  • Vriestransport: door onze geavanceerde koeltechnologie voor vriestransport vervoeren we uw producten onder optimale omstandigheden, van vertrek tot aankomst. 

  • Koeltransport: met ons koeltransport bereiken uw goederen veilig en vers elke bestemming in Engeland. Daarnaast zijn we uitgerust om te voorzien in speciale verpakkings- en vervoersbehoeften.

  • Ambient transport: wanneer uw goederen zonder koeling vervoerd moeten worden, maar wel bescherming nodig hebben tegen extreme temperaturen is ons ambient transport de juiste oplossing.

Verstransport naar Engeland

De tradelane Dailyfresh is gespecialiseerd in verstransport naar Engeland.  Of het nu gaat om levensmiddelen zoals groente en fruit of bloemen en planten. Wij zorgen dat uw vracht zo snel mogelijk en onder de juiste omstandigheden op de plaats van bestemming komt. Van een enkel pallet met groupagetransport tot volle wagenladingen, u kunt 7 dagen per week bij DLG terecht voor allerlei soorten verstransport.

Waarom kiezen voor DLG?

Dagelijks vervoeren wij goederen met verschillende vervoersmodaliteiten naar Engeland. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid internationaal netwerk voorzien we u altijd van deskundig en professioneel advies. Uw goederen zijn bij ons in goede handen en bereiken altijd veilig en tijdig hun bestemming. Met ons Track & trace systeem kunt u real-life uw lading volgen in binnen-en buitenland.

Neem contact op

Transport naar Engeland eenvoudig en snel geregeld

Door Brexit is er veel veranderd voor u als ondernemer. Bij DLG zijn we op de hoogte en blijven we scherp op belangrijke wet- en regelgeving rondom het transport naar Engeland. Middels de DLG portal regelen we eenvoudig uw transport naar Engeland. Wanneer u binnen de portal een exportdocument aanmaakt met de benodigde gegevens zoals, importeur, paklijst, factuur en EORI-nummer nemen wij daarna alle zorg uit handen. Met twee eigen Yarts in Engeland zijn we 24/7 inzetbaar voor uw transport van en naar Engeland. 

Belangrijke informatie over transport naar Engeland

Wanneer u alle benodigde informatie voor het transport naar Engeland heeft ingestuurd in ons DLG portal, controleren wij de documenten en boeken we de Ferry en Portbase. Vervolgens schakelen wij onze expediteur LBP in, die een exportdocument verzorgt bij de douane met behulp van de opdracht, factuur en paklijst. Indien nodig, meldt de expediteur bij NVWA/KCB dat er bij DLG gekeurd moet worden. Ook zorgt LBP ervoor dat de Engelse broker geïnformeerd wordt die de pre-entry zal voorbereiden. Het is hierbij belangrijk dat uw klant in Engeland over een VAT nummer en, afhankelijk van de leveringsconditie, een Duty Deferment nummer beschikt. Wanneer onze expediteur het MRN nummer heeft ontvangen, kunnen we aan de slag!

Heeft u vragen over transport naar Engeland?

DLG staat voor u klaar

Heeft u interesse in onze transportdiensten naar Engeland of heeft u vragen over onze dienstverlening? Ons team helpt u graag bij het vinden van de beste transportoplossing van uw goederen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid staan bij elke levering naar Engeland centraal. 

Neem contact op