Logistieke diensten door DLG

DLG verzorgt duurzame logistieke oplossingen en transport op maat voor uw organisatie. Van ingrijpende veranderingen in transportwijzen en warehousing tot aan kleinschalige aanpassingen op het gebied van orderpicken en verpakken of opslag en verzending: alles om u op weg te helpen tot een nóg beter resultaat! Wilt u ook onze logistieke dienstverlening inzetten? Schakel DLG in voor uw logistieke dienstverlening!

Verbeter uw logistiek met 3PL Diensten

Ontdek bij DLG onze uitgebreide 3PL (Third-Party Logistics) diensten, waarmee we uw logistieke processen verbeteren en tegelijkertijd kosten besparen. Als 3PL dienstverlener nemen wij de verantwoordelijkheid voor het beheer van uw goederenstromen, warehousing, distributie, en meer. Dit stelt u in staat om u te concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij met onze logistieke dienstverlening zorgen voor efficiënte logistiek die uw bedrijfsprocessen verbetert.

Onze 3PL diensten

Met onze logistieke dienstverlening leveren we meerwaarde door de gehele keten

Supply chain logistiek

Voordat het daadwerkelijke transport start, zijn er al allerlei processen in werking gesteld. Denk aan voorraden managen, bestellingen plaatsen, transport plannen en zelfs voorspellen hoe het traject zal verlopen. Zo anticiperen we op mogelijke veranderingen in de logistieke keten, rekening houdend met de werkwijze van verschillende partijen. Al die spelers maken, net als u, als het ware onderdeel uit van de bevoorradingsketen, ook wel de ‘supply chain’ genoemd. Onze logistieke dienstverlening valt dan ook onder de noemer ‘supply chain logistiek’. Als al deze processen goed met elkaar samenwerken, is ons doel bereikt.

Meer over supply chain logistiekDe logistieke vloot

Zijn alle logistieke zaken geregeld? Dan is het tijd om de weg op te gaan! De DLG-vloot omvat een groot aantal vrachtwagens, koeltrailers, huckepack-trailers en 45ft koelcontainers. Per type lading zijn wij goed op de hoogte van de benodigde transportcondities om de kwaliteit van het product te behouden. Zo transporteren we uw vracht met 700 laadeenheden en 200 trekkende eenheden naar de plaats van bestemming. En natuurlijk bieden we ook voor transport over water en spoor passende logistieke oplossingen! 

Duurzaam transport

Bij DLG zetten we onszelf in voor duurzamer transport. Als familiebedrijf met veel ervaring in transport door heel Europa, willen we onze planeet groener maken. We begrijpen dat de keuzes die we vandaag maken, de wereld van morgen vormgeven. Daarom hebben we ons toegewijd aan het toepassen van duurzame logistieke oplossingen in al onze activiteiten, van warehousing tot transport en daarbuiten. Ontdek hoe we dat doen in onze logistieke aanpak voor een betere wereld.

Meer over duurzaam transport

Waar mogen we u bij helpen?

DLG als logistiek consultant

Wat is de slimste vervoersroute? Welke transportvormen zetten we in? En welke voordelen biedt bijvoorbeeld groupagetransport? Dit soort vragen rondom logistieke oplossingen zijn voorafgaand aan het transport van groot belang. Bovendien speelt ook de juiste documentatie een grote rol bij de verplaatsing van uw lading tussen verschillende landen. DLG verzorgt onder andere alle zaken rondom douaneafhandeling. Lees hier meer over internationaal transport of ontdek hoe we uw logistieke problemen voor u oplossen.

DLG als logistiek consultant