Wat is 3PL Logistiek?

3PL logistiek staat voor Third-Party Logistics, wat betekent dat u een externe dienstverlener inschakelt om uw logistieke keten te beheren. Als 3PL dienstverlener nemen wij bij DLG de verantwoordelijkheid voor het beheer van uw goederenstromen, warehousing, distributie, en meer. Dit stelt u in staat om u te concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor efficiënte logistiek.

Waarom DLG als 3PL dienstverlener?

Als ervaren 3PL dienstverlener bieden wij tal van voordelen voor uw bedrijf:

  • Expertise en ervaring: met onze ervaring en diepgaande kennis van logistieke processen, bieden wij transportoplossingen die passen bij uw bedrijf.

  • Efficiëntie en kostenbesparing: door gebruik te maken van onze geavanceerde systemen en efficiënte processen, helpen wij u kosten te besparen en de efficiëntie van uw logistiek te verbeteren.

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: of u nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, onze 3PL diensten zijn flexibel en schaalbaar.

  • Betrouwbaarheid en transparantie: we streven naar transparante communicatie en betrouwbare dienstverlening, zodat u altijd op ons kunt rekenen om uw goederen veilig en op tijd te leveren.

Kies voor DLG als uw 3PL Dienstverlener

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw logistieke behoeften, zoek dan niet verder. Met onze toegankelijke en professionele aanpak, gecombineerd met ons diepgaande begrip van de industrie, zijn wij de ideale keuze als uw 3PL dienstverlener. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw logistieke oplossingen kunnen bieden. 

Neem contact op