Dailyfresh: verstransport door DLG

Van groenten en fruit tot bloemen en planten: DLG staat klaar om uw verse goederen en houdbare producten veilig en op tijd te bezorgen. De diensten van Dailyfresh zijn al meer dan twintig jaar een betrouwbare en stabiele factor in een voortdurend veranderende markt. Als familiebedrijf gaan we verder dan alleen het verzorgen van uw transport; we denken als logistieke partner actief met uw bedrijf mee.

DLG als logistieke partner

Ons doel is om klanten te verlossen van hun logistieke zorgen

Waarom kiezen voor DLG?

Als logistieke partner bieden we u de volgende voordelen:

  • Betere resultaten door samenwerking: we werken strategisch samen in de logistieke keten om de stroom van goederen en diensten te optimaliseren.
  • Kostenbesparing: door het bundelen van transportstromen verbeteren we de efficiëntie, wat resulteert in lagere kosten en snellere levertijden.

  • Transparantie: u krijgt volledige inzage in onze processen, zodat u altijd precies weet waar uw zendingen zich bevinden.

  • Duurzaam transport: we bieden milieuvriendelijke oplossingen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

  • Innovatieve oplossingen: met onze netwerk- en ICT-optimalisatie zorgen we voor een betrouwbare en naadloze logistieke ervaring.

Kies voor ons en profiteer van een efficiënter, transparanter en duurzamer verstransport!

Vraag een offerte aan

Historie van Dailyfresh

In de jaren 90 bundelden de transportbedrijven Visbeen, Post-Kogeko  en Norfolkline (tegenwoordig DFDS) hun krachten. Deze organisaties voegden hun vervoersstromen van versproducten naar het Verenigd Koninkrijk samen. Dit was de basis voor de succesvolle logistieke DLG-tradelane Dailyfresh. 

Tegenwoordig is Dailyfresh nog steeds dé supplychain controller voor het volledige logistieke proces van levensmiddelentransport tussen de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. DLG beschikt namelijk over de juiste kennis op het geschikte moment, waardoor we in staat zijn om passende, innovatieve en duurzame oplossingen te vinden voor uw verstransport. 

Ons doel is om klanten te verlossen van hun logistieke zorgen

Verstransport van en naar het Verenigd Koninkrijk

Ons transportbedrijf biedt een naadloze oplossing voor vervoer van en naar het Verenigd Koninkrijk, met kantoren zowel in Nederland als in het VK. Daarnaast beschikken we over moderne crossdockcentra in Nederland, waaronder ons gloednieuwe centrum in Maasdijk. Hierdoor schakelen we snel en efficiënt tussen verschillende transportmethoden, wat resulteert in kortere levertijden en lagere kosten voor u. 

De klant staat centraal

Het ultieme doel van DLG DailyFresh is om onze klanten te ontlasten van hun logistieke zorgen rondom verstransport. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten. In dit proces bepalen we de logistieke eisen en brengen we de verbeterpunten in kaart. Hierbij staan inzicht, transparantie en goede communicatie centraal. Daarnaast zijn we in de Europese markt continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, waardoor ons servicepakket altijd up-to-date is. 

Het logistieke proces

Bij DLG maken we het transportproces zo eenvoudig mogelijk voor u. Onze slimme routeplanning zorgt ervoor dat uw uitgaande transporten efficiënt worden samengevoegd voor de snelste levering. We streven ernaar om de tijd tussen ophalen en afleveren te verkorten, zodat uw verse producten zo lang mogelijk vers blijven. Maar dat is niet alles. Naast het fysieke transport regelt DLG ook nauwkeurig de administratieve kant en houden we u op de hoogte van alle belangrijke informatie. Met DLG kunt u erop vertrouwen dat uw transport soepel verloopt, van begin tot eind.

Meer weten over Dailyfresh?

Verstransport door DLG

U kunt bij DLG terecht voor allerlei soorten verstransport: van een enkele pallet via groupagetransport tot volle wagenladingen. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met een sterk ontwikkeld netwerk van transportpartners. Wij combineren onze jarenlange ervaring, actuele kennis en duurzame oplossingen om uw verstransport optimaal te laten verlopen. Waar mogen we u bij helpen?

Schakel DLG in