Groente- en fruittransport door DLG 

Efficiënt groente- en fruittransport is van belang voor de versheid en kwaliteit van deze producten. Het zorgt ervoor dat groenten en fruit op tijd op de plaats van bestemming aankomen, waardoor ze hun optimale smaak en voedingswaarde behouden. Goed georganiseerd transport vermindert ook de kans op bederf en verspilling, wat gunstig is voor zowel producenten als consumenten. 

De voordelen van DLG voor u als klant: 

  • Familiebedrijf: als familiebedrijf combineren wij persoonlijke service met de expertise die uw transport vereist.

  • Betrouwbare logistiek: efficiënte en tijdige levering van verse producten met geavanceerde systemen.

  • Specialisatie in verstransport: onze tradelane Dailyfresh zorgt voor optimale versheid van groenten, fruit en meer.

  • Flexibele oplossingen: voor elke hoeveelheid bieden we flexibel transport, inclusief vooraf ophalen bij handelaren, telers en veilingen.

Voedselveiligheid gegarandeerd

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij het BRC-certificaat hebben, een erkenning van ons streven naar voedselveiligheid en kwaliteit in de groente- en fruitsector. Dit certificaat, uitgegeven door het British Retail Consortium (BRC), bevestigt dat onze logistieke processen voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid, hygiëne en productintegriteit. 

DLG Dailyfresh: gespecialiseerd in verstransport 

Als onderdeel van DLG is Dailyfresh gespecialiseerd in het transport van verse groenten, fruit, bloemen en planten. Ons team van toegewijde professionals begrijpt het belang van kwaliteit en versheid als het gaat om deze producten. Daarom zetten we ons in om uw lading met de grootste zorg te behandelen en ervoor te zorgen dat deze in optimale conditie op de plaats van bestemming aankomt.

Over ons verstransport

Betrouwbare logistiek voor uw verse producten

Met geavanceerde logistieke systemen zorgen we voor een efficiënte en tijdige levering van uw producten. We vinden de snelste en meest kosteneffectieve routes om ervoor te zorgen dat uw groenten en fruit vers en op tijd op hun bestemming aankomen. U kunt op ons rekenen voor betrouwbare transportdiensten die aan uw verwachtingen voldoen.

 

Van enkele pallets tot volledige ladingen

Of het nu gaat om een kleine hoeveelheid of een volledige lading, bij ons kunt u rekenen op flexibele oplossingen voor uw groente- en fruittransport. We zijn gespecialiseerd in het afhandelen van zendingen van elke omvang, van enkele pallets met groupagetransport tot volledige ladingen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw producten vooraf op te halen bij handelaren, telers en veilingen, waardoor we het hele proces van begin tot eind voor u verzorgen. 

Crossdockcentrum in Maasdijk 

Ons eigen crossdockcentrum in Maasdijk vormt het kloppende hart van onze logistieke operaties. Hier komen verschillende transportstromen samen en worden ze efficiënt verwerkt en gedistribueerd. Met geavanceerde technologieën en ervaren personeel zorgen we ervoor dat uw groente- en fruittransport soepel en probleemloos verloopt. Het crossdockcentrum staat garant voor snelle doorvoer en optimale versheid van uw producten.DLG heeft een eigen crossdockcentrum die bijdraagt aan de versheid van uw productenDuurzaam transport 

Bij DLG streven we naar duurzame transportoplossingen die de impact op het milieu minimaliseren. We investeren in milieuvriendelijke transportmethoden en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Kies voor ons en draag bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Vraag een offerte voor groente- en fruittransport

Tarieven groente- en fruittransport

Wilt u meer informatie over onze groente- en fruittransportdiensten? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw producten veilig en op tijd te leveren. Laat ons uw logistieke partner zijn voor al uw groente- en fruittransportbehoeften.

Neem contact op