We deliver

  • together

  • dailyfresh

  • 24/7

  • frozen

Daily Logistics Group is een toonaangevend transportbedrijf, gespecialiseerd in multimodaal geconditioneerd transport door heel Europa. Als logistieke partner komen wij dag en nacht in actie om al uw transportzaken vloeiend te laten verlopen. Wat er ook gebeurt: We deliver.

 

Over ons Diensten

Your Logistics Partner

Al meer dan 85 jaar is DLG een trots familiebedrijf met een sterke positie in de markt. Binnen de transportbranche staan wij dan ook bekend om onze toekomstbestendigheid. Die duidelijke visie voor de toekomst ziet u ook in onze samenwerkingen met klanten terug. Hierdoor vormen duurzame oplossingen voor multimodaal transport van verse, gekoelde en bevroren producten onze onderscheidende kracht.  

Ontdek meer over DLG


DLG is uitgegroeid tot een succesvol transportbedrijf dankzij haar rijke historie. Sinds jaar en dag verzorgen Visbeen Transport, Post-Kogeko Logistics en DailyFresh Logistics nationale en internationale distributie, wegtransport van trailers en containers en multimodaal vervoer. In 2019 fuseerden deze drie labels tot Daily Logistics Group, om zo nóg betere oplossingen te ontwikkelen voor transport van verse, gekoelde en bevroren producten. Samen, schoner, slimmer!

Meer lezen