Heeft u een logistiek probleem? 

Logistieke uitdagingen kunnen zich op verschillende momenten en op diverse niveaus voordoen. Of het nu gaat om inefficiënte routeplanning, vertragingen in de supply chain of complexe logistieke knelpunten, wij zijn hier om u te helpen. Onze consultants staan klaar om uw logistieke probleem te analyseren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw bedrijf helpen groeien. 

Logistiek advies door DLG

De combinatie van de jarenlange ervaring, het uitgebreide netwerk en het grote wagenpark, zorgen ervoor dat DLG u in alle situaties kan voorzien van het beste logistieke advies. Ons doel is om het transportproces te optimaliseren door het bieden van duurzame logistieke oplossingen. En dit alles doen we om u op weg te helpen naar een nóg beter resultaat! DLG als uw logistiek consultant

Van het identificeren van knelpunten tot het optimaliseren van uw logistieke processen, wij verzekeren een soepele en efficiënte werking in een steeds veranderende markt. Met DLG aan uw zijde, kunt u erop vertrouwen dat uw logistieke uitdagingen worden aangepakt met precisie en expertise. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw logistieke probleem op te lossen!

Geconditioneerd transport tot groupagetransport 

Of u nu hulp nodig heeft bij goederentransport, verstransport, koeltransport of vriestransport, DLG voorziet u als logistieke dienstverlener van advies! Wij bieden namelijk allerlei soorten transport op maat aan. Zo distribueren we full truck loads, maar ook kleine ladingen middels ons groupagetransport. DLG levert zo de dienst waar u behoefte aan heeft.

Naar onze transportdiensten

Duurzame logistieke oplossingen

Ons doel is om u te voorzien van logistiek advies, en daarbij staan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid bij DLG hoog in het vaandel. Samen met onze partners in de keten, stellen we maatschappelijk verantwoorde doelen op en zetten we alles op alles om deze te realiseren. Alleen zo kunnen we u de meest duurzame logistieke oplossingen aan blijven bieden. Het ideaalbeeld van DLG is een schonere transportwereld en dit willen we bereiken door onze diensten alsmaar te optimaliseren en te verduurzamen. 

  • Wij investeren continu in de verduurzaming van ons wagenpark. Denk hierbij ook aan het aanschaffen van zuinigere vervoersmodaliteiten zoals onze LNG-vloot en moderne communicatieapparatuur. 

  • Wij zoeken voortdurend naar de efficiëntste en minst milieubelastende transportroute, of dit nu over de weg, per spoor of over water is. 

  • Ook investeren we in het optimaliseren van onze beladingsgraad, zodat we het aantal transportbewegingen en -kilometers fors kunnen terugdringen.

  • Onze chauffeurs ontvangen regelmatige informatie over brandstofbesparing en andere duurzame logistieke oplossingen.

Lees meer over duurzaam transport

 Wilt u een logistieke partner die meedenkt? 

Logistieke oplossingen 

Bij DLG denken we niet in logistieke problemen, maar in logistieke oplossingen. Heeft u een lastig transport vraagstuk? Leg het bij ons neer en wij denken met u mee over de meest geschikte logistieke oplossing. Middels onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide internationale netwerk en onze verschillende vervoersmodaliteiten, bieden we voor elk vraagstuk de beste logistieke oplossing!

Neem contact op