Uw betrouwbare partner in de branche

Met ons specialisme in planten- en bloementransport tussen de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, zijn wij uw ideale partner voor deze veeleisende industrie. Met een eigen crossdockcentrum in Maasdijk, hebben we de controle over het gehele logistieke proces, van voorverzameling bij handelaren, telers en veilingen tot aan de levering op uw locatie.

Voordelen van bloemen- en plantentransport met DLG

Met DLG voor uw bloemen- en plantentransport geniet u van een reeks voordelen die uw transportbehoeften vervullen. 

  • Betrouwbare logistieke partner: DLG staat als familiebedrijf bekend om betrouwbaarheid en toewijding aan klantgerichte oplossingen.

  • Expertise en efficiënte systemen: ons team van deskundige professionals en geavanceerde systemen zorgen voor een soepele en efficiënte afhandeling van uw bloemen- en plantentransport. Bovendien bieden we een Track & Trace-systeem voor volledige traceerbaarheid, zodat u uw zending moeiteloos kunt volgen.

  • Klantgerichte oplossingen: we denken actief met u mee en passen onze diensten aan om aan al uw transportbehoeften te voldoen, waardoor u een gepersonaliseerde en zorgeloze ervaring krijgt.
Seizoensgebonden piekperiode

Van februari tot mei, wanneer de vraag naar planten en bloemen piekt, staan wij paraat om uw transportbehoeften te vervullen. Onze logistieke hub is ontworpen om de hoge volumes tijdens deze periode efficiënt te verwerken, zodat uw producten vers en op tijd op hun bestemming aankomen.

Logistieke Hub voor Europa

Als een logistieke hub voor Europese distributie, streven we naar een naadloze logistieke ervaring voor onze klanten. Onze geavanceerde systemen en ervaren team zorgen voor een efficiënte en betrouwbare levering van uw planten en bloemen door heel Europa.

Bloemen- en plantentransport met DLG Dailyfresh

Op zoek naar betrouwbare bloementransportbedrijven? DLG Dailyfresh is uw ideale partner. Met onze expertise en toewijding aan klantgerichte oplossingen bieden wij efficiënte en betrouwbare transportdiensten voor bloemen en planten. Met een eigen crossdockcentrum en jarenlange ervaring in de sector zorgen wij ervoor dat uw zendingen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Heeft u vragen over ons bloemen- en plantentransport?

Laat uw bloemen en planten vlot en zorgeloos transporteren

Wilt u uw bloemen- en plantentransport vlot en zorgeloos laten verlopen? Neem dan nu contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw transportbehoeften.

Neem contact op