Geconditioneerd transport naar Oostenrijk

  • Vriestransport: uw diepgevroren producten verdienen de hoogste zorg, en bij DLG garanderen we dat ze in optimale staat aankomen. 

  • Koeltransport: voor goederen die constant gekoeld moeten blijven, bieden wij betrouwbaar koeltransport aan.

  • Ambient Transport: heeft u producten die een temperatuur tussen 15 en 25 graden moeten behouden? Maak dan gebruik van ons ambient transport.

100% wegtransport met geavanceerde dual-temp trailers

Al onze transporten naar Oostenrijk gaan via de weg, met moderne vrachtwagens en geavanceerde koelsystemen. Dankzij onze dual-temp reefers zijn we in staat om een nauwkeurige temperatuurregeling te handhaven en ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Ontdek hoe onze vloot van meer dan 600 dual temp trailers uw transportbehoeften vervult. 

Neem contact op

Flexibel groupagetransport naar Oostenrijk

Bij DLG begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is in de transportwereld. Daarom bieden wij wekelijks één groupagetransport van Nederland naar Oostenrijk aan, zodat u profiteert van kosteneffectieve transportoplossingen zonder in te leveren op kwaliteit en service.

Over groupagetransport

Waarom DLG voor uw transport? 

  • Professioneel: bij DLG profiteert u van onze uitgebreide ervaring in transport naar Oostenrijk. We bieden expertise en professionaliteit om ervoor te zorgen dat uw lading altijd in goede handen is.

  • Zekerheid: we behandelen uw goederen alsof het de onze zijn, en zorgen ervoor dat ze altijd veilig hun bestemming bereiken. Met ons geavanceerde Track & Trace systeem houdt u bovendien de controle over uw lading.

  • Gemak van begin tot eind: of het nu gaat om vriestransport, koeltransport of ambient transport, wij hebben alles wat u nodig heeft om goederen veilig en in optimale conditie te vervoeren.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Met welk transport mogen we u helpen? 

Heeft u interesse in onze transportdiensten naar Oostenrijk of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste transportoplossing voor uw behoeften. Bij DLG bieden we betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid bij elke levering naar Oostenrijk.

Neem contact op