Betrouwbare partner voor vriestransport 

Het vervoer van uw gekoelde en diepgevroren producten is van het grootste belang voor uw bedrijfsvoering. Daarom streven we bij DLG ernaar om niet alleen aan uw logistieke behoeften te voldoen, maar om echt te excelleren in het leveren van transportdiensten die uw producten veilig en efficiënt op hun bestemming brengen. 

Maatwerkoplossingen voor uw vriestransport

Ons doel is om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke logistieke vereisten. Wij staan klaar om uw uitdagingen aan te pakken en op te lossen. Met onze geavanceerde koeltechnologie voor vriestransport en ervaren team van professionals zorgen we ervoor dat uw producten onder optimale omstandigheden worden vervoerd, van vertrek tot aankomst.

Kwaliteit en efficiëntie met intermodaal transport

Als het vriesvervoer een lange afstand moet afleggen is het soms beter om van meerdere vervoersmethodes gebruik te maken. Daarom maken we bij vriestransport gebruik van een intermodale aanpak. Zo gebruiken wij naast het wegennetwerk ook zeevaart en het treinspoor om de goederen te verplaatsen. Door intermodaal transport in te zetten voor vriesvervoer zijn wij in staat om kosten te besparen, CO2-uitstoot te verminderen en flexibiliteit te garanderen.

Intermodaal transport door DLG

Track & Trace voor betrouwbaarheid

Bij DLG is al ons vriestransport uitgerust met een Track & Trace systeem. Hierdoor volgen wij gemakkelijk onze vrachten en kunnen we ingrijpen bij mogelijke calamiteiten. Onze vloot is voorzien van boordcomputers en speciale temperatuurregelingssystemen waarmee we het temperatuurverloop realtime observeren. Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit van uw producten tijdens het transport, maar biedt ook betrouwbaarheid voor al uw vervoersbehoeften.

Nationaal en internationaal vriestransport

Dankzij ons Europese netwerk van partners garanderen we snelle en betrouwbare leveringen van uw vriestransport, waar uw producten ook naartoe moeten. Of het nu gaat om distributie binnen de Benelux of internationale verzendingen naar Europese bestemmingen, wij hebben de expertise en de middelen om het voor elkaar te krijgen. Met DLG aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw zendingen veilig en op tijd arriveren. We deliver! 

DLG als vriestransport partner

DLG heeft al jaren ervaring met vriestransport. Er zijn uiteenlopende bedrijven die hun gehele logistieke proces aan ons uitbesteden. Wij verzorgen hierbij dus niet alleen uw vriestransport, maar alles wat bij de supply chain komt kijken nemen wij graag voor u uit handen. Denk hierbij aan de informatiestromen, administratieve stromen en datamanagement. 

 

Duurzaamheid staat voorop

Bij DLG streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door middel van groene initiatieven en innovatieve technologieën. Onze vloot wordt voortdurend geoptimaliseerd om brandstofverbruik te verminderen en emissies te beperken. Bovendien investeren we in alternatieve brandstoffen en elektrische voertuigen om onze ecologische voetafdruk verder te verkleinen. Met DLG kiest u niet alleen voor betrouwbaarheid, maar ook voor duurzaamheid.

Lees meer over duurzaam transport

Samenwerken met DLG?

  • Ons motto is ‘We deliver” en dat is niet voor niks. Wij doen er alles aan om uw vriestransport snel, betrouwbaar en efficiënt te vervoeren. Dit alles doen we natuurlijk met een klantgeoriënteerde mindset.

  • Over de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan over de Europese vriestransport. Bovendien hebben we een breed netwerk opgebouwd in Europa, waardoor we altijd een oplossing hebben voor uw logistieke vraagstukken. 

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor ons. Wij investeren in het optimaliseren van onze beladingsgraad, modern materiaal en nieuwe vervoersmodaliteiten om zo duurzaam en milieuvriendelijk te opereren.

Betrouwbaarheid in elke rit: DLG voor uw vriestransport

Offerte voor vriestransport

Elke vriestransport is anders. Samen kijken we naar omstandigheden waarin de goederen worden vervoerd om de kwaliteit van het vriesvervoer te garanderen. Omdat wij al jarenlange ervaring hebben met vriestransport, hebben wij voor elke logistieke uitdaging een oplossing. Neem gerust contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte. 

Neem contact op