Vervoersmodaliteiten 

Verschillende transportvormen of vervoersmiddelen worden ook wel modaliteiten genoemd. Zo is het met multimodaal goederenvervoer mogelijk om een lading te vervoeren via  de weg, water en spoor. De ladingdragers in onze vloot zijn geschikt om deze modaliteiten naadloos met elkaar te verbinden. Alle mogelijkheden behoren tot het dienstenpakket van DLG.  

De samenstelling van multimodaal vervoer voor uw logistieke vraagstuk is afhankelijk van het type lading en de route die uw goederen moeten afleggen naar de eindbestemming. Uiteraard spelen ook uw wensen en eisen op het gebied van budget, levertijden en veiligheidsaspecten een belangrijke rol in het bepalen van de meest efficiënte oplossing. Samen gaan we op zoek naar de juiste vorm van transport voor u. 


 

Bij DLG zijn we gespecialiseerd in geconditioneerd multimodaal vervoer.

Internationaal multimodaal vervoer

Multimodaal vervoer is (internationaal) goederenvervoer waarbij meer dan één transportvorm wordt ingezet. Ook kunnen de goederen bij multimodaal vervoer  bij de verschillende transportvormen  in andere ladingdragers worden vervoerd. Laatstgenoemde is het grote verschil met intermodaal transport, waarbij dezelfde laadeenheid wordt behouden uiteraard is dit wel een vorm van multimodaal transport en verzorgen wij dat ook voor u. We bieden oplossingen aan via weg, water of spoor. Hierbij maken wij bij voorkeur gebruik van lokale infrastructuren (Local for Local). 

Dankzij deze flexibiliteit kunnen we altijd een oplossing bieden. Het resultaat is betrouwbaarheid in onze service. Daarbij streven wij ernaar dag in dag uit de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden. Het verbeteren en ontwikkelen van onze diensten staat centraal. Het is vormt een belangrijk onderdeel van ons bestaansrecht.


Multimodaal goederenvervoer is de transportmethode die aansluit op al uw wensen


Meer weten over multimodaal vervoer?

Bel ons

Offerte voor multimodaal vervoer

Wij van DLG zijn pioniers en daarmee specialisten in geconditioneerd multimodaal vervoer. Door deze aanpak zorgen wij voor efficiënt vervoer van temperatuurgevoelige goederen . Hierdoor verlagen wij C02-uitstoot, ontlasten we het wegennet en verhogen we de flexibiliteit van het transport aan zich. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over multimodaal vervoer. .

Schakel DLG in