Wat is groupage transport?

Wilt u graag kleine aantallen goederen vervoeren en is dit niet genoeg om een container of trucklading te vullen? Dan is het groupage transport van DLG dé oplossing voor u! Bij ons groupage vervoer, ook wel less than container load (LCL) genoemd, voegen we kleine ladingen van verschillende klanten samen tot één grote vracht. Op deze manier bieden de mogelijkheid om hun goederen te vervoeren, tegen een scherpe prijs.  

De voordelen van groupage transport 

Voor bedrijven die kleine hoeveelheden pallets en andere vrachten vervoeren, kan het transport hiervan een flinke kostenpost worden. Door voor het groupage transport van DLG te kiezen, worden uw goederen gebundeld in één vrachtwagen met producten van andere klanten. Zo kan DLG uw goederen voor een scherpe prijs transporteren!

Duurzamer alternatief

De groupage van verschillende ladingen zorgt er daarnaast voor dat onze DLG-trailers altijd volgeladen naar hun bestemmingen vertrekken. Minder trucks op de weg betekent minder brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot. 

Groupage transport: de slimme en duurzame oplossing voor uw kleinere ladingen

Planning van groupage transport

Onze planners zijn de spinnen in het DLG transportweb en zorgen er dagelijks voor dat het groupage transport zo efficiënt mogelijk plaatsvindt. Van de groupage van zendingen van verschillende klanten tot het inplannen van de rijroutes voor de DLG-vrachtwagens: onze planners zetten alles op alles om uw goederen met de kortst mogelijke transittijd en via de efficiëntste route te distribueren.

Groupage transport in de Benelux

Met deskundige ervaring in het leveren van transportdiensten door heel Europa en een uitgebreid netwerk in de Benelux, bieden wij logistieke oplossingen voor groupage transport. Met onze vakkundige chauffeurs en geavanceerde logistieke systemen zorgen we ervoor dat uw goederen veilig en efficiënt op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om leveringen binnen Nederland, België of Luxemburg, wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw groupage transport in de Benelux. 

Over transport Benelux

Dual temp trailers voor gevoelige ladingen

Dual temp trailers zijn uitgerust met geavanceerde systemen om de temperaturen te regelen, waardoor we verschillende ladingen met verschillende temperatuurbehoeften tegelijkertijd kunnen vervoeren. Dit betekent dat u geen compromissen hoeft te sluiten bij het vervoeren van diverse goederen, zoals voedingsmiddelen of andere temperatuurgevoelige ladingen. 

Ontdek hoe onze vloot van meer dan 600 dual temp trailers uw transportbehoeften vervult. Met ons uitgebreide aanbod aan groupage transport zorgen we voor betrouwbare en flexibele oplossingen die uw lading veilig en efficiënt naar zijn bestemming brengen.

Meer weten over groupage transport? 

Groupage transport door DLG

DLG transporteert met plezier uw grote ladingen door heel Europa. Middels groupage transport maakt DLG het vervoeren van kleine ladingen financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd is het een duurzame logistieke oplossing. Dit noemen wij een echte win-winsituatie!

Neem contact met ons op